Skip to main content

Besloten vennootschap

Kennis maken

Uw belastingaangiften of advies is maatwerk, niets is standaard. Voor een optimale belastingaangifte of gedegen advies is het van belang de situatie van u en uw bedrijf goed te kennen. Daarom kom ik eerst vrijblijvend kennis maken.

Aangiften VPB en IB

Ik verzorg graag uw jaarlijkse aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Kunt u niet op tijd aangifte doen? Geen probleem, ik vraag graag uitstel voor u aan.

Inrichting van uw bv

Bij het opstarten of herstructureren van een BV(-structuur) komt heel wat kijken. Ik ben u van dienst bij onder andere:

1. inbreng eenmanszaak of vof in BV(-structuur)
2. opstellen van overeenkomsten met/tussen uw BV(‘s)
3. aanvragen van fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting of omzetbelasting
4. vormgeving financiering

Wilt u meer informatie over wat er bij een BV komt kijken? Kijk op www.bvstructuur.nl

Boekhouding & BTW-aangifte

Natuurlijk kunt u zelf uw administratie en aangiften BTW doen. Komt u er niet uit, of heeft u er simpelweg geen tijd voor. U kunt dit uitbesteden aan Van Dijk Fiscaal. Dan heeft u meer tijd om te doen waar ú goed in bent.

Bedrijfsopvolging

Begin tijdig met het plannen van uw bedrijfsopvolging naar familie of samenwerkingspartners. Het benutten van de fiscale faciliteiten kan vaak alleen door te voldoen aan lange termijnen die worden gesteld door de wetgever. Ik help u graag op weg, omdat regeren vooruit zien is.

Boekenonderzoek, bezwaar en beroep

Ook in geval van onenigheid met de Belastingdienst verdedig ik uw standpunten in het boekenonderzoek, bezwaar- en beroepsprocedures. Want een verkeerd gevoerde procedure kost teveel geld.