Skip to main content

Wat klanten zeggen

Happy Bodies Lifestyleclubs

Waarom Paul van de Koevering voor van dijk fiscaal heeft heeft gekozen is eigenlijk geen vraag maar meer een vanzelfsprekendheid. De vriendelijke aanpak en kennis van zaken kwamen in de eerste kennismaking al meteen naar boven bij Jochen. Na eerst met alleen de holding gebruik te gaan maken van de diensten zijn nu alle bv’s ondergebracht bij van dijk. Niet alleen het maken van de jaarcijfers maar de gehele financiële dienstverlening is ondergebracht bij hen. Van het maken van de factuur voor de klanten inboeken van inkoop alsook de loonadministratie is ondergebracht bij van dijk . Met de meeste recente uitbereiding , een lyfstyle anex sportclub happy bodies in Uden is dan ook vanzelfsprekend weer gekozen voor van dijk fiscaal.

Paul van de Koevering
Happy Bodies Lifestyleclubs

Chiropractie Oss

Met Van Dijk Fiscaal heb ik precies het kantoor gevonden wat ik nodig heb. Jochen weet in zijn advies heel goed de voor- en nadelen uiteen te zetten. Wat ik vooral zo prettig vind is de proactieve benadering. Niet afwachten, maar vooraf al kansen zien en die aangeven. Er is erg veel kennis in huis, ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld als ik een vraag had. Er wordt snel gereageerd op vragen, binnen 24 uur is er een reactie terug. Zaken worden goed uitgezocht, ze gaan niet over 1 nacht ijs. Kortom, ik ben heel erg tevreden over van Dijk Fiscaal.

Lieke Swaans
Chiropractie Oss

Fraai! Verkoopstyling interieuradvies

Van Dijk Fiscaal doet al vele jaren naar grote tevredenheid mijn boekhouding en aangiftes.

Ik vind het fijn dat ik volledig kan vertrouwen op hun expertise die veel verder gaat dan bij een gewoon administratiekantoor.

Zo kan ik me focussen op mijn klanten. Bovendien weet Jochen in “Jip en Janneke” taal complexe fiscale situaties uit te leggen.

Professioneel, zorgvuldig, betrouwbaar, behulpzaam, pro actief, snel bereikbaar en vriendelijk zijn de kenmerkende eigenschappen van Jochen en zijn team.

Margriet van der Tas
Fraai! Verkoopstyling interieuradvies

Zittotaal

De samenwerking met Van Dijk Fiscaal bevalt mij erg goed. Door de grote en complete kennis, korte lijntjes, transparantie en prettige communicatie kun je er makkelijk terecht voor elke vraag of probleem op fiscaal gebied. Je wordt goed geholpen met een oplossing en of uitleg in begrijpelijke taal. Door de uitgebreide kennis en kunde heb ik alle vertrouwen in een meest optimale verwerking van mijn administratie en aanverwante fiscale zaken!

Paul Akkermans
Zittotaal

‘t Zusje. – ‘t Stadscafé

Als klant van Van Dijk fiscaal zijn wij erg tevreden! Wij gaan al een tijdje “mee” en hebben een lange zakelijke relatie met Jochen van Dijk.

Jochen is feitelijk “onzichtbaar” aanwezig: hij doet zijn werk waar nodig, zijn er bijzonderheden dan meldt Jochen zich en bespreken we de problematiek.

Jochen lost het dan op en neemt vervolgens weer contact op: erg prettig. Van Dijk fiscaal verzorgt voor onze ondernemingen de belastingaangifte, verloning van onze medewerkers, jaarrekening opstellen, etc., én geeft ons advies waar nodig.

Jochen heeft voor ons ook al bij diverse nieuwe ondernemingen alsmede overname de begeleiding gedaan; denk aan inschrijving KVK, overname administratie, etc. dat werkt snel en prettig. Al met al dus een prima partner op fiscaal gebied!

Rob Muller
‘t Zusje. – ‘t Stadscafé

Molle kozijnen

“Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de prettige samenwerking met Jochen en zijn team/Van Dijk Fiscaal.
Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en geven goed advies afgestemd op jouw situatie.
Ze zijn goed bereikbaar, professioneel en altijd vriendelijk.
Ik zou Van Dijk Fiscaal dan ook zeker aanbevelen bij andere ondernemers!”

Joyce Molle
Molle kozijnen

Rituals Venlo-Tiel BV

“Van Dijk Fiscaal vinden wij een betrouwbaar kantoor waar je ten aller tijden voor je administratie, fiscale zaken en vragen terecht kan. Het zijn mensen met veel kennis van zaken en denken graag met je mee. Wij zijn erg te spreken over de manier van werken van dit kantoor.”

Steffanie Houbraken
Rituals Venlo-Tiel BV

EVELIEN PLOEGMAKERS MAKELAARDIJ BV

“Bij Van Dijk Fiscaal ontvang je een goed en wat mij betreft degelijk advies. Goed of slecht nieuws. Dit wordt sowieso tijdig met je besproken. Het is belangrijk dat iemand vanaf de zijlijn meekijkt en je wijst op zaken die je mogelijk beter kunt inrichten. Ik zie Jochen als een echte ‘vakidioot’ die altijd van actuele zaken op de hoogte is. Expertise die je verwacht van een fiscalist. Inmiddels ben ik al jaren trouwe klant en heb nog nooit overwogen een overstap te maken. Dat zegt genoeg.”


Evelien Ploegmakers
Evelien Ploegmakers Makelaardij

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Van Dijk Fiscaal

Jochen:   0641273811
Kantoor:  0619708369
E:  Jochen@vandijkfiscaal.nl 

Adres
  • Postadres
    Raadhuislaan 25
    5341 GL Oss